MeLiSSa Site Prensesi
Nerden: : SAKARYA Mesaj Sayısı : 41 Hobi : Music Dinlemek Lakap : Manyak, Deli :) Mesaj Puanı : 158 Teşekkür : 0 Doğum tarihi : 05/01/92 Yaş : 32 Cinsiyet :
| Konu: sarhoş diyalogları Cuma Şub. 05, 2010 10:02 am | |
| - garson hesabi getir - 5 yetmislik abi - cuss, ulan 5 yetmislik icsem ayakta duramam lan - e duruyon iste - hadi len, al su yuz bini, kafami bozma benim - cevat, kahveden adam topla guzelim, hesapta puruz cikti
-abi çok içtin yeter artık -ben içmeyimde kimler içsin olum -abi buraya kusma yaw -ben kusmayımda kimler kussun -abi git yatağa yat sızma burda -zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
- ben yemek almaya çıkıyorum,ne istiyorsun? - ahh iyilik,güzellik...var mıdırr? - ya bi saçmalama hadi söyle ne istiyorsun? - hımss güzellik,acısız bi dünyaa - eahh çıkıyorum ama aç kalacaksın ona göre - off..KUMPIR,iyilikk,mutluluk
olm çişim geldi -git işe kardeşim bana ne -tuvalet nerdeydi -aloo...sen çok içtin yine lan, ormandayız, ne tuvaleti... -erkekler tuvaleti !
hocam ne istiyorum biliyo musun -bi dakka sus biri gelio galiba -gelemez olm kayıktayız biz -nası gelemez biz nası geldik kayığa -biz kayığa bindik salak ! -neyse valla ben hala bi ses duyuyorm ama... ---vorrrşşşşş, tankerin dalgaları kayığı yutar burgaz açıklarında bir yaz gecesi---
-ali olm sen de kus istersen bak rahatlıyo insan -yok ya gerek yok ben iyiyim -bak sonra yatağına falan kusarsın uyurken -oha amma abarttınız ya gidin kusun kardeşim ben kusmam -iii peki (ertesi sabah) -ali kafandaki ne lan...
-çok içtim lankuscam galiba -odaya kusma halı batar -ee nereye kusiim -camdan kus -pekiööööğğrşş -naaptın hocam? -cam kapalıymış...
-baba senin odanda lavabo var ya oraya kustum ben -benim odamda lavabo yok lan.
müsai..... bööööuuğğğeüeğü..... t bi yerde inseydim keşke....
-o kız şimdi beni redmi etti... -olm boşver ya olan olmuş, çirkindi zaten -ne demek lan..reddetti beni işte -ya olm sittiret ben sana bi şey diyim mi? -de - karı milleti değil mi ,en iyisinin mınakoyim... -içelim...
olm ne istiyorum biliyo musun -ne istiyosun -şöle bi elimde ay olsun diğerinde yıldızlar olsun gözüme de güneş vursun... -götüne vursun güneş eşşek...iki bira içince sapıtıyosun hemen -yok olm kafam ii benim -kafanı sitsinler...
var ya olm, şimdi atlasam, burdan heybeliye kadar yüzerim... -dur olm gece gece iş açma başımıza, sarhoşsun zaten... -kim sarhoş lan,3 dubleyle sarhoş mu olcam
... doktor: -nasıl yardı kafasını? -gece denize girelim dedik...yanlışlıkla iskeleye atlamış... doktor: -biraz da içkiliyiz galiba -2 bira...
gsçdkvmsdkmskdmsdmdm.... - ne dion lan? - dlcjksdkcmsdkcmldk... - oa uçtu lan adam
rakı nerde olm -hasstir buzlukta unuttum, kesin patlamıştır -götün patlasın emi eşşek sıpası
-ulan eskiden 3 dublede çakır olurdum, şimdi 6 dublede hala bi bok yok...hadi fondip -sen bi masadan kalk o zaman görceksin ebeninkini -ne var lan kalkıyoruz işte...bodofffffff
olm burda sızıp kalmayalım -yuh lan daha neler embesil diiliz o kadar da -iii ben söölim de .... -kalk lan kalk -noluyo ya -ebeninki oluyo...sabah olmuş uyuyup kalmışız burda -nerdeyiz ki biz -ebenin mındayız dana yavrusu -aızını topla alooo...
- abi sarhoşluk mükemmel bi duygu yaaa.. böle sanki midem dışıma çıkıcak gibin oluo bilion mu, böle sanki roketle fırlatılmış gibiyim...oooh - üstüme kustun mına koduumun çocuu, ondandır...
BU DURUMA DÜŞMEK İSTEMİYOSAN İJMEEAJEKSİN HICK!!! | |
|