MeLiSSa Site Prensesi
Nerden: : SAKARYA Mesaj Sayısı : 41 Hobi : Music Dinlemek Lakap : Manyak, Deli :) Mesaj Puanı : 158 Teşekkür : 0 Doğum tarihi : 05/01/92 Yaş : 32 Cinsiyet :
| Konu: Şekilli Nickler Cuma Şub. 05, 2010 10:03 am | |
| Yanında olayımda,kölen bile olurum bir tanem İçimdéqi SénSzLiqi Shn ßaşLaTr Shn ßiTiRirsn. YıLDıZ BiR GöKTe GüZeL BiR aYYuKTa, Ay BiR YıLDıZLa GüZeL BiRdE BaYRaKTa…’ aqLımDa KöR ßa$LanqıÇLarn HéPsNdé Shndén ßi$éy war … Ké$qé Hép Çocuq KaLsqTa KaLpLéRmiZz YéRiné DizZLéRmz KaNaSa..!! Sni SiLdm Sni qömDm..!! x)) Senin mutluluqun kalp kırmaq üstünéé!! Sen bir gün hayatımdan çıkarsan eğer,şunu unutma gülüm ben seni hep sevdim ve sevmeye devam edeceğim. Dünya benim için bir gündür,o da yüreğimin sana vurulduğu gündür. нá¥áт ¥íñé…; qíяí$, qéℓí$мé, ѕσηυç.. qíяí$ ; ñé∂éñ§íz… qéℓí$мé ; úмíт§íz…§σñυç ; géяéк§íz/ KaLbi 2 Kişi PayLasamaZ..! ArkaDaSh’Larim GeçmiiSh AgLiyOr ,, Biir DarBe’De On’Lar YemiiSh yüzLer’ii GüLmüyOr … Aşk çatlak bir bardak gibidir. Sevgiyle, aşkla kalp dolarken aynı anda beyin boşalır. Aşk kızgın,patlayacak bir volkan gibidir,ancak aşkı bilenler benim kalbimdedir. -єу αşк gєℓ∂ιуѕєη 3 кєяє νυя !!! -αşк ѕινιℓ¢єℓєяιηι тє∂ανι єтмєz ;ѕıкαя,кαηαтıя !!! - ||……… уắй..göηüL уắắй.. кắLρd℮й düѕтü уắѕắмắ ѕ℮νiiйciiм iiйắй ……….||: c!dd!y€ Alırım,Ama kap!lmam,dalga gecer!m,Ama kırmam,huzur ver!r!m,Ama SÖZ vermem,sah!p olurum Ama A!T OLMAM:!! Bu dünya olmuş yalancı,benim aşkım yalnız sana karşı. Beni kimse anlamasın istiyorum,bu kalbi anlayan zaten olmadı,şu hayatta bundan sonrada olmasın ne fark eder.Ben ancak kendimi anlarım böyle mutluyum bana yeter. DurDurak ßiLmes aH ßu qönüL sürünerek ßak qeÇti ßir öMr suÇLı oLan ßensem söLE ßiLeim TUT ELİMİ YANINA qELEİMM …! = ‘ ( Sen gittikten sonra gözyaşı pınarlarım kurudu,gidişin aklımda değil,geri gelmeyişin aklımda tek sevdiğim sensiz bu hayatta. | |
|