MeLiSSa Site Prensesi
Nerden: : SAKARYA Mesaj Sayısı : 41 Hobi : Music Dinlemek Lakap : Manyak, Deli :) Mesaj Puanı : 158 Teşekkür : 0 Doğum tarihi : 05/01/92 Yaş : 32 Cinsiyet :
| Konu: gs nıcklerı Cuma Şub. 05, 2010 10:04 am | |
| Avrupa’yı gümbür gümbür yola getireceğiz.Bayrağı Ali Sami Yen’in ortasına dikeceğiz. Bu taraf senin coşuyor,senin ağlıyor.Sen Avrupa Fatihisin bunu herkes biliyor. Cimbomluysan konuşacak,Fenerli isen susacaksın.Bu böyle geldi böyle gidecek bu cimbom tüm takımları ezecek. Cimbomum senle doğduk,senle yaşadık seninle paylaştık şu coşkuyu. Kupalara kazandık.Futbolda tarih yazdık.Sende olmazsan cimbomum biz ne yapacaktık. Kupaları evine getirdin,bizleri sevindirdin sen çok yaşa cimbomum biz senle cimbomluyuz. Benim biricik sevgilim sensin söyle sensiz ben neyleyim seninle ağlarım seninle gülerim söyle cimbomum sensiz ben bir hiçim. Cimbomum sana sevdalıyım senin rengin akar bu kanım. Cimbomum yarim benim,sensiz ben neyleyim. Cimbomlu olmak gurur verir taraftara,gollerin art arda gelir bu sahada. | |
|
MeLiSSa Site Prensesi
Nerden: : SAKARYA Mesaj Sayısı : 41 Hobi : Music Dinlemek Lakap : Manyak, Deli :) Mesaj Puanı : 158 Teşekkür : 0 Doğum tarihi : 05/01/92 Yaş : 32 Cinsiyet :
| Konu: Geri: gs nıcklerı Cuma Şub. 05, 2010 10:05 am | |
| galatasaray mor herkese kor inannmassan beşiktasa olmadı fenere sor | |
|