Bu tatlıyı bir süre önce yemek davetine
katıldığım hac
arkadaşım Filiz Abla yapmıştı. Bence çok
şık ve pratik bir tatlı. İlk misafirlerimde denemek istiyorum. Çok
beğendiğim için denemeden önce sizlerle de paylaşmak istedim.
MALZEMELER1 paket kakaolu bisküvi
2
paket kakaolu toz puding (biri bitter, biri normal kakaolu olacak)
3 su bardağı süt
1
paket çikolatalı mousseayrıca 2,5 çay
bardağı süt daha
YAPILIŞIKare borcamın tabanı kakaolu bisküvi ile kaplanır. İki paket puding,
bir paket puding tarifine göre yani 3 su bardağı süt kullanılarak
hazırlanır. Bu puding bisküvilerin üzerine dökülür.
2,5 çay bardağı
soğuk süt ile pişirmeden, sadece çırpılarak hazırlanan mousse da borcama
dökülür. Tatlı soğuk olarak dilimlenerek servis edilir.